Generel hjælp

Nedenfor kan du få svar på stort set alle spørgsmål om French Dining Week

Kan jeg refundere, bytte eller ændre mine købte billetter?
Nej, i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Du kan altså ikke få pengene retur eller ændre dine billetter. Ved ændringer forstås f.eks. ændring af dag eller tidspunkt.

Der kan ikke tilføjes en eller flere ekstra billetter til en eksisterende ordre.

Billetterne kan sagtens overleveres til andre.

Jeg har ikke modtaget mine købte billetter på email
Tjek dit spamfilter eller få dine billetter gensendt her: madbillet.dk/show/gensend

Jeg har allerede bestilt billetter og vil gerne have en gæst mere med Vi kan ikke tilføje ekstra gæster til en eksisterende bestilling og vi kan ikke slå flere forskellige bookinger sammen så de kommer til at sidde sammen. Sørg for at bestille i en samlet ordre.

Er der gebyrer ved køb af billetter?
Ja, der tages 26 kr. i gebyr pr. billet. Du kan se de gældende gebyrer på madbillets hjemmeside her

Kan I udskrive eller fremsende fysiske billetterne for mig?
Nej, det kan vi desværre ikke.

Kan man nøjes med at fremvise billetter på sin telefon/iPad?
Ja, billetterne kan fremvises på telefon, iPad osv. og skal ikke nødvendigvis medbringes i print.

Hvordan bestiller vi, hvis vi er flere, der gerne vil sidde sammen?
Ønsker du for eksempel at sidde sammen med venner eller familie SKAL billetterne bestilles samlet i en ordre. Billetterne kan ikke ændres efter køb, og vi kan ikke tilføje ekstra billetter til en eksisterende ordre.

Hvor mange billetter kan jeg købe? Du kan købe så mange billetter du vil, så længe at restauranten har pladser til det.

Jeg har allerede billetter og vil gerne have en eller flere ekstra gæster med?
Det kan desværre ikke lade sig gøre at tilføje flere gæster til din bestilling.

Kan restauranternes menuer ændres?
Menuen er fastlagt, og der kan ikke foretages ændringer. Vi kan desværre ikke lave specielle menuer til allergikere eller kræsne munde. Og så håber vi på, at vi med et bredt udbud af restauranter kan tilbyde en lækker menu, der passer netop dine smagsløg. Restauranterne kan ved leverandørsvigt og lignende være nødt til at skifte enkelte råvarer ud i menuen. Bemærk at enkelte restauranter udbyder vegetarmenuer og dette vises på www.diningweek.dk. Dette skal bestilles, når du køber billetterne.

Vinmenu Restauranter kan udbyde vinmenuer på hjemmesiden. Du kan enten købe billet til vinmenuen sammen med din bestilling, eller købe vinmenuen på restauranten.

Hvilke tidspunkter kan man spise på?
Restauranterne bestemmer selv deres tidspunkter. Du kan se tidspunkterne ved at søge under den restaurant, du gerne vil besøge. BEMÆRK at du har bordet i et begrænset tidsrum. Det kan variere fra restaurant til restaurant, men alle kører typisk med flere "seats" på en aften, så der kan komme flere gæster og få en French Dining Week-oplevelse.

Skal børn købe billet?
Ja, alle der skal spise med og bruge en stol i restauranterne - voksen som barn - skal købe billet.

Hvad er inkluderet i billetten?
Billetten gælder for en tre-retters menu inkl. en apéritif. Enkelte restauranter kan evt. servere mere end tre retter. Her er retterne typisk mindre retter, der tilsammen udgør et helt måltid.

Hvordan foregår billetsalget?
Alt salg af billetter foregår via www.diningweek.dk Du kan ikke købe billetter på andre måder.
På grund af den store efterspørgsel er det muligt at du kan skrive dig op i kø for at købe billet, hvis du ønsker at være blandt de første, der køber billet. Når køen er afviklet, kan alle købe billetter.

Er der billetter nok til alle?
Der er mange billetter. Det er dog ikke en garanti for, at der er billetter til alle. Vi kan desværre ikke garantere, at alle restauranter er klar til at sætte billetter til salg når køen afvikles eller at din favoritrestaurant ikke er udsolgt. Der kan hele tiden komme flere billetter til salg - og eventuelt flere deltagende restauranter.

Billetsalg

Alt billetsalget til French Dining Week foregår online på www.diningweek.dk.

Det fulde program for French Dining Week 2018 bliver offentliggjort på www.diningweek.dk.

Først når køen er afviklet åbner vi op for det officielle billetsalg.

Vil du være blandt de første til at få besked, når billetkøen åbner - kan du skrive dig op til Dining Weeks nyhedsbrev eller hold dig opdateret på vores Facebook side.

Skriver du dig op i billetkøen modtager du en mail som giver dig særlig adgang til at købe billetter før vi åbner op for det officielle billetsalg.

Når du får adgang kan du købe så mange billetter du ønsker. Vi kan dog ikke garantere billetter til bestemte restauranter.

Så snart billetkøen er afviklet, er der fri adgang til køb af billetter for alle.

Billetter koster 225 kr. + 26 kr. i billetgebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. et apéritif.

Billetkø

Hvad er French Dining Weeks billetkø?
Vi har oplevet, at interessen for billetter til French Dining Week er så overvældende, at vores servere gik ned. Derfor har vi oprettet en kø til billetkøberne for at gøre det nemmere og mere behageligt at købe billetter.

Hvornår åbner opskrivningen til billetkøen?
Der vil blive åbnet op for opskrivning til billetkøen på vores hjemmeside. Vi offentliggøre, det præcise tidspunkt på vores hjemmeside og Facebookside. Du kan også tilmelde dig Dining Weeks nyhedsbrev og Madbillets nyhedsbrev, så får du direkte besked i din mailboks så snart køen åbner.

Hvorfor er tidspunktet for åbning af køen ukendt?
Det er ganske enkelt for at undgå, at vores systemer går ned.

Hvad betyder det at blive skrevet op i billetkøen?
Når du skriver dig op i køen, får du tildelt et tidspunkt, hvor du kan købe billetter. Det tidspunkt modtager du via e-mail. Du skal med andre ord have en gyldig e-mail-adresse for at kunne skrive dig op. Der vil ikke blive uddelt tidspunkter meget tidligt eller meget sent på dagen – du skal jo også have lov at sove.

Du kan købe alle de billetter, du vil, og der er ingen begrænsning på den tid, du kan bruge, når dit booking-tidspunkt først er kommet. Bare husk at købte billetter ikke kan ændres eller refunderes.

Hvornår er det så min tur?
Vi sender dig en e-mail med dit unikke købslink og tidspunktet, hvor dette link er aktivt til billetkøb. Vær opmærksom på, at tidspunktet er vejledende, og at vi forbeholder os retten til at udskyde dit tidspunkt i tilfælde af tekniske problemer. Dette får du besked om, når du klikker på linket.
Dit tidspunkt er et fra-tidspunkt. Har du ikke mulighed for at købe billet på lige præcist det tidspunkt, kan du bare gøre det senere, når det passer dig.

Hvad hvis jeg ikke modtager en e-mail?
Får du af tekniske årsager ikke en e-mail tilsendt, kan du indtaste din e-mail igen og få tilsendt det samme link. Husk at tjekke din spam/junk-folder, hvis du ikke har modtaget en mail i din indbakke inden for 1 time.

Hvad nu hvis jeg har smidt min e-mail væk?
Hvis din e-mail med købslinket er forsvundet, så skal du blot indtaste din e-mail igen, så gensender vi e-mailen til dig. Du mister ikke dit nummer i køen. Alt dette er forudsat, at du har tastet din e-mail-adresse korrekt i første omgang. Ellers kan vi ikke hjælpe dig.

Hvad kan jeg købe billetter til?
Det fulde festivalprogram offentliggøres samtidig med, at vi åbner for opskrivning til billetkøen. Der kan løbende komme flere restauranter til og dermed frigives flere billetter. Vi kan desværre ikke garantere, at alle restauranter er klar til at sætte billetter til salg når billetsalget går igang, eller at din favoritrestaurant ikke er udsolgt.

Hvor mange billetter må jeg købe?
Du skal kun skrive dig op i køen én gang, og så har du adgang til alle de billetter, du skal bruge - og på flere forskellige dage, hvis du har lyst til det. Du kan købe alle de billetter, du ønsker, så længe det er fra samme pc/smartphone/tablet. Men husk kun at købe det, du har brug for, for billetter refunderes ikke og kan ikke ændres.

Er der billetter nok til alle i billetkøen?
Der er mange billetter til salg, det er dog ikke en garanti for, at der er billetter til alle i køen. Vi tager forbehold for udsolgt, inden køen er afviklet.
Vi kan desværre ikke garantere, at alle restauranter er klar til at sætte billetter til salg når billetsalget går igang, eller at din favoritrestaurant ikke er udsolgt.

Hvornår ender billetkøen?
Alle, der er skrevet op i billetkøen, får mulighed for at købe billetter inden vi åbner op for det officielle billetsalg. Når køen er afviklet, åbner vi for det officelle billetsalg via www.diningweek.dk hjemmesiden. Du kan skrive dig op i billetkøen indtil køen er afviklet - herefter vil salget blive åbnet for alle.

Hvad skal jeg være ekstra opmærksom på?
Når du først har fået linket og dit tidspunkt er kommet, så husk at linket kun kan bruges fra én computer og ikke fra flere maskiner (iPads, iPhones etc.)

Hvad hvis jeg ikke ønsker at købe billetter alligevel?
Hvis du alligevel ikke ønsker at købe en billet til French Dining Week, men har fået tilsendt en e-mail, lader du bare være med at bruge dit tildelte link.