Restaurant oversigt
Hele landet 136 / 214
Restaurant Le Basilic
Gasværksvej 5
1654 København V
www.le-basilic.dk
ALT UDSOLGT I ØJEBLIKKET
  Søg & Køb billet   DINING WEEK 2018 MENU
3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

LA QUENELLE LYONNAISE
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

CULOTTE D’AGNEAU AUX COURGETTES.
Lammeculotte med courgettes, gedeost og solsikker kerner. /Lamb culotte with courgettes, goat cheese and sunflower seeds.

CRÈME CAFÉ , CARAMEL À L’ARMAGNAC.
Kaffe crème med hjemmelavede is ,drys af sprøde hasselnød kiks , caramel og armagnac./ Coffee crème topped with homemade vanilla ice-cream , caramel and Armagnac.


Le Basilic på Gasværksvej lige mellem Vesterbrogade og Istedgade har i mange år været en slags institution i den frankofile afdeling af den københavnske restaurationsbranche.

Restaurantens hjerte er den franske køkkenchef og ejer Sébastien Jacques og sit hold og på Le Basilic kan man sikre sig at den helt klassiske, ærkefranske og jordnære stil.
Sébastien Jacques henter blandt andet sin inspiration i hjembyen Lyon og sætter stor pris på at alt er hjemmelavede, klassisk fransk, lavet fra bunden af gode råvarer.
Vinkortet kredser ligeledes om det franske og der er desuden enkelte øl fra franske mikrobryggerier. Le Basilic har desuden et stort aveckort.

Stemningen i restauranten er varm, hjertelig og familiær. Der er fransske klassiker i højttalerne, og loppefund fra loppemarkederne i Paris pryder hver et lille plateau i restauranten. Ejerne har især en svaghed for den franske nationalfugl, hanen, som går igen på malerier og i form af nipsgenstande og figurer overalt i restauranten.