Restaurant oversigt
Hele landet 8 / 41
Brasserie Degas
Gammel Kongevej 41B
1610 København V
www.degasbrasserie.dk
  Søg & Køb billet   FRENCH DINING WEEK 2017 MENU
3 RETTER 225 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inklusiv et glas crémant d'Alsace

Forret:
- FOIE GRAS TERRINE
på en salat med syltede kastanjer, tørret skinke, valnødder, svampe, bladselleri og tomat

Hovedret:
- MAGRET DE CANARD
stegt andebryst tyndt skåret og lagt med svampe, rødvins reduktion og garniture

Dessert:
- THREE OF A KIND
Køkkenchefens Crème Brûlée sortiment; med vanilje og appelsin, sort te, og kaffe

Retterne kan ses på billederne


Som det franske brasserie vi er, har vi på Degas valgt at holde os til det vi gør bedst. Derfor har vi sammensat en menu, der er så fransk som det kan blive - og som vi samtidig forsikre dig om at du nok skal blive mæt af.

Vores køkkenchef stammer for Dordogne i det sydvestlige Frankrig, og har derfor et gennemgribende kendskab til forarbejdning og tilberedning af foie gras (vores er lavet på andelever) og ændre. Derfor har vi valgt at sætte vores foie gras på som forret og vores magret de canard på som hovedret. Til dessert har vi fransk klassiker, og med et køkkenchefens ege tvist.

Vi glæder os til at tage imod jer og tilbringe en fantastisk aften i jeres selskab.