Restaurant oversigt
Hele landet 34 / 214
Cap Horn
Nyhavn 21
1051 København K
www.caphorn.dk
  Søg & Køb billet   DINING WEEK 2018 MENU
3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

JORDSKOKKESUPPE
Suppe af økologiske jordskokker og økologisk fløde serveres med æbletern, sprød bacon og trøffelolie.
Hertil økologisk brød og smør.

~~~

OKSECUVETTE
Rosastegt oksecuvette, serveres med puré af økologiske gulerødder, grillet økologisk spidskål og syltede svampe stegt med bacon. Hertil kraftig skysauce og små stegte kartofler.

~~~

CITRONTÆRTE
Creme af økologiske citroner, toppet med italiensk marengs, i sød mørdejsbund.


DINING WEEK 2018 VELKOMSTDRINK
55,00 kr.
Tanqueray 10
&
Fentimans Connoisseurs Tonic


Cap Horn ligger et stykke nede af den brostensbelagte kaj i det charmerende og hyggelige Nyhavn. Den smukke, gamle bygning, der tidligere har været tilholdssted for både tørstige søfolk og letlevende damer, omdannede kogekonen Camilla Plum i begyndelsen af 1990'erne til en restaurant, hvor gode økologiske råvarer kom i centrum.

Cap Horn har fastholdt værdierne omkring økologi, og alle vores råvarer bliver udvalgt med fokus på kvalitet og med omtanke for vores klima.

Vores kokke tilbereder hver dag hjemmelavet mad helt fra bunden. Retterne følger sæsonernes udbud af friske råvarer fra dag til dag. Alt skal leve op til vores høje kvalitetskrav, og vi benytter helst økologiske råvarer. Vores basisvarer er altid økologiske og vi har et stort udvalg af økologiske grøntsager og kød. Vores kaffe og te og størstedelen af vores øl- og vinsortiment stammer ligeledes fra økologiske leverandører.