Restaurant oversigt
Hele landet 110 / 214
Peder Oxe
Gråbrødretorv 11
1154 København K
www.pederoxe.dk
  Søg & Køb billet   DINING WEEK 2018 MENU
3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

Peder Oxes hummersuppe.

~~~

Grillet oksefilet med beurre provencal, bagte jordskokker, spinat og rødvinssauce. Hertil knuste kartofler tilsmagt fløde og gruyèreost.

~~~

Vaniljeparfait med hasselnødder og saltet karamel.



Menuen, der tilpasses sæsonens udbud af friske råvarer, er inspireret af det nordiske og franske køkken og har især fokus på det gode stykke kød. Desuden byder Peder Oxe på et salatbord med årstidens friske grøntsager og klassiske, hjemmelavede dressinger.

Vi tilbyder hver dag et udvalg af forretter, hovedretter, oste og desserter, og til frokost er der også mulighed for at vælge frisksmurt, dansk smørrebrød.