Restaurant oversigt
Hele landet 174 / 214
Schackenborg Slotskro
Slotsgaden 42
6270 Tønder
www.slotskro.dk
  Søg & Køb billet   DINING WEEK 2018 MENU
3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

Røget torskefilet og rimmede kammuslinger med sesamemulsion og små urter

~~~

Krogmodnet Durocgris med jordskokker, timiansky og glaseret kartoffel

~~~

Tarte tatin med egen karamel, knuste æblechips og vaniljecremeDINING WEEK 2018 VELKOMSTDRINK
55,00 kr.
Tanqueray 10
&
Fentimans Connoisseurs Tonic


Med højt til himlen, tæt på marsk og hav, ligger Møgeltønder og ligner mest af alt et eventyr. I eventyret er Schackenborg Slotskro – beliggende på den smukke brostensbelagte Slotsgade, hvor ænder vandrer om dagen og gamle lygter lyser om natten.

Schackenborg Slotskro, privilegeret 1687 er nærmeste nabo til Schackenborg Slot, hvor Hans Kongelige Højhed Prins Joachim var bosiddende fra 1995 til 2014.

Det britiske baserede blad Scan Magazine, der bl.a. specialiserer sig i skandinaviske restauranter skriver bl.a., at maden på Schackenborg Slotskro er skabt således, at den fortæller en historie og vinen er udvalgt til at akkompagnere den til perfektion, hvilket giver gæsten en komplet madoplevelse.

Schackenborg Slotskro er i dag ejet af Schackenborg Slotskro A/S – en konstellation mellem Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og den navnkundige skibsreder Hans Michael Jebsen. Kroens forpagter Henning Kohl Overgaard Lauritsen kom til stedet 1. marts 2006 og det er for ham en stor glæde og fornøjelse at kunne byde velkommen.

Allergener skal oplyses, så vi kan tilrette menuen på forhånd tlf. 74738383.