Restaurant oversigt
Hele landet 49 / 214
Fleisch - Aften
Slagterboderne 7-9
1716 København V
www.fleisch.dk
  Søg & Køb billet   DINING WEEK 2018 MENU
3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

Dining Week 2018
Aften Menu


Forret:
Varmrøget laks fra egen rygeovn
Kål, æble, dild & mandler

Hovedret:
Flank Steak af Black Angus
Kartoffel, grillet porre & madagascarpebersauce

Dessert:
Chocolate Mousse
Brombærsorbet, blodappelsin & tørret mousse


English Version

Starter:
Smoked Salmon from our own smoke oven
Cabbage, apple, dill & almonds

Main Courses:
Flank Steak of Black Angus
Potato, grilled leek & Madagascar pepper sauce

Dessert:
Chocolate Mousse
Blackberry sorbet, blood orange & dried mousse


FLEISCH
Slagter Bar Spisested


Fleisch i Kødbyen

Slagte - Bar - Spisested
I restauranten har vi givet masser af plads til kødet. Og til de store armbevægelser.

Vi leger med kogekunstens gamle kendinge. Og over hele menukortet gælder det: Maden er enkel, anretningerne er rustikke, og vi sætter en ære i at putte dét på tallerknen, som vi selv synes smager godt.

Frokosten har vi dedikeret til Kødbyens smørrebrødstraditioner. Her kommer delikatesser og pålæg til sin ret i en kødfuld mundfuld. Uden dikkedarer. Men med masser af smag.

Fleisch in the Meat District

Butcher - Bar - Eatery
In our restaurant we have made plenty of room for quality meats on the menu. And for creativity in the kitchen.

We love testing new cooking methods and challenging classic dishes. One thing is true for the whole menu, though:

The food is simple, the servings are rustic, and we take pride in only plating, what we think tastes phenomenal.

We have dedicated our lunch to Kødbyen's proud open sandwich traditions. Here delicacies and cold cuts come to their right in a fleshy mouthful. Without any frills. But with lots of flavor.