Restaurant oversigt
Hele landet 192 / 214
The Fat Pike
Njalsgade 19D
2300 Kbh. S
  Søg & Køb billet   DINING WEEK 2018 MENU
3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

Udvalg af Fat Pike´s bedste forretter:
Oyster-bloody Mary shooter
Crispy cod fritter with caper-lemon mayo
Razor clam cocktail with avocado and blood orange

~~~

Slow cooked bourbon glazed brisket, grilled mushrooms and tobacco onions

~~~

Hot fudge sundae with pecan brownie, vanilla ice cream and salted caramel
DINING WEEK 2018 VELKOMSTDRINK
55,00 kr.
Tanqueray 10
&
Fentimans Connoisseurs Tonic


Prøv Islands Brygges helt nye restaurant The Fat Pike, inden den åbner med denne eksklusive Dining Week pre-opening.

Bag The Fat Pike står bl.a. Torben Klitbo, der nu åbner sin første restaurant efter at have solgt sine 16 Cofoco-restauranter, sammen med amerikanskfødte Israel Karasik, der har et alenlangt CV fra hele verden.

På The Fat Pike mødes de to herres passioner. Israels store kærlighed for den amerikanske måde at tilberede fisk, skaldyr og store bøffer på blandes med Torbens passion for det uformelle måltid, hvor man deler retterne ved bordet, og maden ikke giver sig ud for at være smartere end den er.
Forvent simple anretninger med masser af smag, tilberedt af nøje udvalgte råvarer.

Restauranten ligger i et gammelt pakhus udstyret med lange træborde, hvor det ikke gør noget, du drypper med hotsauce eller øllen skvulper over, når du skåler med sidemanden. Her er plads til den hyggelige middag i tosomhed og også venneflokken, der nyder en festlig aften ude.

Restauranten er i skrivende stund slet ikke bygget endnu, så du løser billet til en unik oplevelse, når du prøver restauranten som en af de allerførste gæster. Men vær ikke nervøs! Restauranten drives af et sikkert og rutineret hold, der nok skal stå for en af de største oplevelser under Dining Week 2018.