Restaurant oversigt
Alle 20 / 37
Pakhus Bryggen
Njalsgade 21G 2300 Kbh. S.
2300 Købehavn S.
  Søg & Køb billet  Search & Buy ticket   FRENCH DINING WEEK 2018 MENU
3 retters fransk menu inkl. Lillet apéritif
225 kr.
+billetgebyr 26 kr.



FRENCH DINING WEEK I PAKHUS BRYGGEN

Under restaurantfestivalen French Dining Week bliver Pakhus Bryggen indtaget af Torben Klitbo, grundlæggeren af Cofoco, og hans team af kokke. De serverer en fransk menu inspireret af et livslangt kærlighedsforhold til Frankrig.

Det lå ikke lige i kortene, at Torben Klitbo skulle være kok, måske snarere tværtimod. Han befandt sig ganske vist ofte i køkkenet, men så var det for at bage kage eller for at fyre sin mest brugte sætning af: ”Hvad skal vi have at spise?”

Men et studiejob på Jensens Bøfhus og en spirende interesse for mad sendte ham ud på et fransk eventyr. Uden hverken job eller nogen særlig erfaring, tog han turen rundt til parisiske restauranter og stemte dørklokker iført stort smil og det bedste skolefransk.

Lykken tilsmilte ham og han fik et job hos Le Fumoir, hvor råvarernes forunderlige verden åbnede sig med alverdens grøntsager, friske krydderurter, flotte kødudskæringer, indkøbsture på de parisiske markeder og Valrhonas nuancerede palette af chokolader.

For at gøre en lang historie kort, så kickstartede det franske køkken dét hos Torben, der senere blev en kokkeuddannelse med udmærkelse fra Dronningen og senere grundlæggelsen af Cofoco –
en samling af restauranter, der har ændret den måde, københavnerne går ud og spiser på. Torben er ikke længere en del af Cofoco, men har kastet sig ud i nye eventyr, blandt andet Pakhus Bryggen.

I anledning af French Dining Week har vi bedt Torben om at sammensætte en fransk menu med hans franske favoritter og præsentere den for restaurantfestivalens gæster i Pakhus Bryggen.

Pakhus Bryggen er placeret i et af FDBs tre gamle pakhuse fra 1908 i Njalsgade på Island Brygge. I dag er stedet et velfungerende lokale, der huser alle livets begivenheder fra barnedåb til bryllupper.
(Only Danish text at the moment)
FRENCH DINING WEEK I PAKHUS BRYGGEN

Under restaurantfestivalen French Dining Week bliver Pakhus Bryggen indtaget af Torben Klitbo, grundlæggeren af Cofoco, og hans team af kokke. De serverer en fransk menu inspireret af et livslangt kærlighedsforhold til Frankrig.

Det lå ikke lige i kortene, at Torben Klitbo skulle være kok, måske snarere tværtimod. Han befandt sig ganske vist ofte i køkkenet, men så var det for at bage kage eller for at fyre sin mest brugte sætning af: ”Hvad skal vi have at spise?”

Men et studiejob på Jensens Bøfhus og en spirende interesse for mad sendte ham ud på et fransk eventyr. Uden hverken job eller nogen særlig erfaring, tog han turen rundt til parisiske restauranter og stemte dørklokker iført stort smil og det bedste skolefransk.

Lykken tilsmilte ham og han fik et job hos Le Fumoir, hvor råvarernes forunderlige verden åbnede sig med alverdens grøntsager, friske krydderurter, flotte kødudskæringer, indkøbsture på de parisiske markeder og Valrhonas nuancerede palette af chokolader.

For at gøre en lang historie kort, så kickstartede det franske køkken dét hos Torben, der senere blev en kokkeuddannelse med udmærkelse fra Dronningen og senere grundlæggelsen af Cofoco –
en samling af restauranter, der har ændret den måde, københavnerne går ud og spiser på. Torben er ikke længere en del af Cofoco, men har kastet sig ud i nye eventyr, blandt andet Pakhus Bryggen.

I anledning af French Dining Week har vi bedt Torben om at sammensætte en fransk menu med hans franske favoritter og præsentere den for restaurantfestivalens gæster i Pakhus Bryggen.

Pakhus Bryggen er placeret i et af FDBs tre gamle pakhuse fra 1908 i Njalsgade på Island Brygge. I dag er stedet et velfungerende lokale, der huser alle livets begivenheder fra barnedåb til bryllupper.