ALLE 49 / 72  
Restaurant Vandvid
Ben Websters Vej 3
2450 København SV


Søg & Køb billet  Search & Buy ticket  

DINING WEEK SHARING 2018 MENU

Tre serveringer (to salte og én sød) som deles ved bordet
225,00 kr.
+billetgebyr 26 kr.


VEGETARMENUVEGETARIAN MENU

Tre serveringer (to salte og én sød) som deles ved bordet
225,00 kr.
+billetgebyr 26 kr.

Hokkaido suppe
Grøn tallerken med to sprøde grøntsagsbøffer, løg, svampe og masser af sæsonens grønne tilbehør.
Chokolade-frugt dessert med hjemmelavet is
Hokkaido soup
Green platter with two crispy vegetable steaks, onions & mushrooms plus plante of other season's green garnish.
Chocolate & fruit dessert with homemade icecream

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af hver menu - der skal minimum bestilles 2 vegetarkuverter.
When buying tickets, select the desired number of each menu, this can not be changed afterwards.


VINMENUWINE MENU

200,00 kr.
Hvid: Falanghina Taburni Domus

Rød: Claude Vlalade Elegantly Pinot Noir

Æblemjød med hyben fra Snoremark

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.
When buying tickets, select the desired number of wine menus, this can not be changed afterwards.


I fiskens tegn indbyder vil til en maritim middag ombord på Sydhavnens smukke restaurantskib. Her er udsigt til vandet på alle sider, mens vi spiser ved de rustikke håndbyggede borde. Tag havnebus 992 til Teglholmen og kom ombord!
Hokkaido soup
Green platter with two crispy vegetable steaks, onions & mushrooms plus plante of other season's green garnish.
Chocolate & fruit dessert with homemade icecream