ALLE 60 / 72  
The Fat Pike
Njalsgade 19D
2300 Kbh. S


Søg & Køb billet  Search & Buy ticket  

DINING WEEK SHARING 2018 MENU

Tre serveringer (to salte og én sød) som deles ved bordet
225,00 kr.
+billetgebyr 26 kr.


VELKOMSTDRINKWELCOME DRINK

55,00 kr.
Festivalcocktailen er en asiatisk inspireret cocktail bestående af
Jinzu gin
&
Fentimans Yuzu Tonic



Alt godt fra havet uden fine fornemmelser
I et af Islands Brygges gamle pakhuse få hundrede meter fra havet ligger The Fat Pike. Her udlever vi en mangeårig drøm om at åbne en fiskerestaurant, der med omhu og kærlighed præsenterer fisk og skaldyr på en simpel, ærlig og inspirerende måde.

På The Fat Pike vil vi gerne gøre op med, at fisk er noget ‘fint’, som skal anrettes småt og minimalistisk. Vi synes nemlig, at havets lækre råvarer bør indtages i rigelige mængder. Derfor hedder restauranten også The Fat Pike – ‘den fede gedde’ har fået maven godt fyldt op.

Vi laver ganske enkelt de fiskeretter, vi synes, er de bedste. Vi tager det ikke så højtideligt, men vi har selvfølgelig fuld fokus på friskhed, og vi tilbereder og serverer vores fisk og skaldyr ærligt, råt og enkelt. Vi har ingen holdning til, om du vil holde dig til et klassisk vinvalg til din middag eller bare drikke cocktails eller øl aftenen igennem. Hvis du kan lide øl til dine rejer eller rødvin til din pighvar, så skal du have det – for vi vil hellere have glade gæster end faste forestillinger om, hvordan tingene bør være. Vi anbefaler bare, at dit glas ikke står tomt.

Kokken er amerikansk og har slået sine folder i køkkener langs USA’s østkyst. Fra New England over New York til Florida, og det er ikke utænkeligt, du vil føle dig hensat til en uformel fiskerestaurant i Boston, en østersbar i The Big Apple eller en seafood grillbar i Florida, når vi laver fyldige fiskeretter og generøse skaldyrsfade og serverer det i afslappede rammer i det gamle pakhus. I gården mellem pakhusene kan man trække frisk luft og nyde Bryggens baggårdscharme.

The Fat Pike er startet af Torben Klitbo, som med grundlæggelsen af Cofoco i sin tid redefinerede den måde, københavnerne går ud at spise på. I køkkenet regerer Torbens ven gennem mange år, den amerikanske kok Israel Karasik.
(Only Danish text at the moment)
Alt godt fra havet uden fine fornemmelser
I et af Islands Brygges gamle pakhuse få hundrede meter fra havet ligger The Fat Pike. Her udlever vi en mangeårig drøm om at åbne en fiskerestaurant, der med omhu og kærlighed præsenterer fisk og skaldyr på en simpel, ærlig og inspirerende måde.

På The Fat Pike vil vi gerne gøre op med, at fisk er noget ‘fint’, som skal anrettes småt og minimalistisk. Vi synes nemlig, at havets lækre råvarer bør indtages i rigelige mængder. Derfor hedder restauranten også The Fat Pike – ‘den fede gedde’ har fået maven godt fyldt op.

Vi laver ganske enkelt de fiskeretter, vi synes, er de bedste. Vi tager det ikke så højtideligt, men vi har selvfølgelig fuld fokus på friskhed, og vi tilbereder og serverer vores fisk og skaldyr ærligt, råt og enkelt. Vi har ingen holdning til, om du vil holde dig til et klassisk vinvalg til din middag eller bare drikke cocktails eller øl aftenen igennem. Hvis du kan lide øl til dine rejer eller rødvin til din pighvar, så skal du have det – for vi vil hellere have glade gæster end faste forestillinger om, hvordan tingene bør være. Vi anbefaler bare, at dit glas ikke står tomt.

Kokken er amerikansk og har slået sine folder i køkkener langs USA’s østkyst. Fra New England over New York til Florida, og det er ikke utænkeligt, du vil føle dig hensat til en uformel fiskerestaurant i Boston, en østersbar i The Big Apple eller en seafood grillbar i Florida, når vi laver fyldige fiskeretter og generøse skaldyrsfade og serverer det i afslappede rammer i det gamle pakhus. I gården mellem pakhusene kan man trække frisk luft og nyde Bryggens baggårdscharme.

The Fat Pike er startet af Torben Klitbo, som med grundlæggelsen af Cofoco i sin tid redefinerede den måde, københavnerne går ud at spise på. I køkkenet regerer Torbens ven gennem mange år, den amerikanske kok Israel Karasik.