ALLE 61 / 72  
The Fat Pike i Pakhus Bryggen
Njalsgade 21G 2300 Kbh. S.
2300 Købehavn S.


ALT UDSOLGT I ØJEBLIKKET
Søg & Køb billet  Search & Buy ticket  

DINING WEEK SHARING 2018 MENU

Tre serveringer (to salte og én sød) som deles ved bordet
225,00 kr.
+billetgebyr 26 kr.


VELKOMSTDRINKWELCOME DRINK

55,00 kr.
Festivalcocktailen er en asiatisk inspireret cocktail bestående af
Jinzu gin
&
Fentimans Yuzu Tonic



The Fat Pike krydser gården i Njalsgade og rykker ind I Pakhus Bryggen under Dining Week Sharing.

Her tager vi Dining Week Sharing-konceptet helt bogstavligt! Gæsterne sættes ved otte personers borde og deler retter på kryds og tværs fra store fade og skåle. Så vær forberedt på at møde nye mennesker over et godt måltid!

Pakhus Bryggen er placeret i et af FDBs tre gamle pakhuse fra 1908 i Njalsgade på Island Brygge. I dag er stedet et velfungerende lokale, der huser alle livets begivenheder fra barnedåb til bryllupper.

På The Fat Pike vil vi gerne gøre op med, at fisk er noget ‘fint’, som skal anrettes småt og minimalistisk. Vi synes nemlig, at havets lækre råvarer bør indtages i rigelige mængder. Derfor hedder restauranten også The Fat Pike – ‘den fede gedde’ har fået maven godt fyldt op.

Vi laver ganske enkelt de fiskeretter, vi synes, er de bedste. Vi tager det ikke så højtideligt, men vi har selvfølgelig fuld fokus på friskhed, og vi tilbereder og serverer vores fisk og skaldyr ærligt, råt og enkelt. Vi har ingen holdning til, om du vil holde dig til et klassisk vinvalg til din middag eller bare drikke cocktails eller øl aftenen igennem. Hvis du kan lide øl til dine rejer eller rødvin til din pighvar, så skal du have det – for vi vil hellere have glade gæster end faste forestillinger om, hvordan tingene bør være. Vi anbefaler bare, at dit glas ikke står tomt.

Kokken er amerikansk og har slået sine folder i køkkener langs USA’s østkyst. Fra New England over New York til Florida, og det er ikke utænkeligt, du vil føle dig hensat til en uformel fiskerestaurant i Boston, en østersbar i The Big Apple eller en seafood grillbar i Florida, når vi laver fyldige fiskeretter og generøse skaldyrsfade og serverer det i afslappede rammer i det gamle pakhus.

The Fat Pike er startet af Torben Klitbo, som med grundlæggelsen af Cofoco i sin tid redefinerede den måde, københavnerne går ud at spise på. I køkkenet regerer Torbens ven gennem mange år, den amerikanske kok Israel Karasik.
(Only Danish text at the moment)
The Fat Pike krydser gården i Njalsgade og rykker ind I Pakhus Bryggen under Dining Week Sharing.

Her tager vi Dining Week Sharing-konceptet helt bogstavligt! Gæsterne sættes ved otte personers borde og deler retter på kryds og tværs fra store fade og skåle. Så vær forberedt på at møde nye mennesker over et godt måltid!

Pakhus Bryggen er placeret i et af FDBs tre gamle pakhuse fra 1908 i Njalsgade på Island Brygge. I dag er stedet et velfungerende lokale, der huser alle livets begivenheder fra barnedåb til bryllupper.

På The Fat Pike vil vi gerne gøre op med, at fisk er noget ‘fint’, som skal anrettes småt og minimalistisk. Vi synes nemlig, at havets lækre råvarer bør indtages i rigelige mængder. Derfor hedder restauranten også The Fat Pike – ‘den fede gedde’ har fået maven godt fyldt op.

Vi laver ganske enkelt de fiskeretter, vi synes, er de bedste. Vi tager det ikke så højtideligt, men vi har selvfølgelig fuld fokus på friskhed, og vi tilbereder og serverer vores fisk og skaldyr ærligt, råt og enkelt. Vi har ingen holdning til, om du vil holde dig til et klassisk vinvalg til din middag eller bare drikke cocktails eller øl aftenen igennem. Hvis du kan lide øl til dine rejer eller rødvin til din pighvar, så skal du have det – for vi vil hellere have glade gæster end faste forestillinger om, hvordan tingene bør være. Vi anbefaler bare, at dit glas ikke står tomt.

Kokken er amerikansk og har slået sine folder i køkkener langs USA’s østkyst. Fra New England over New York til Florida, og det er ikke utænkeligt, du vil føle dig hensat til en uformel fiskerestaurant i Boston, en østersbar i The Big Apple eller en seafood grillbar i Florida, når vi laver fyldige fiskeretter og generøse skaldyrsfade og serverer det i afslappede rammer i det gamle pakhus.

The Fat Pike er startet af Torben Klitbo, som med grundlæggelsen af Cofoco i sin tid redefinerede den måde, københavnerne går ud at spise på. I køkkenet regerer Torbens ven gennem mange år, den amerikanske kok Israel Karasik.