Italian Dining Week billetkø 2015

Du kan nu skrive dig op i kø til køb af billetter til Italian Dining Week 2015.

Indtast din e-mail:


17655 står i kø til Italian Dining Week 2015 (kl. 09:10)


Spørgsmål og svar til Italian Dining Week billetkøen

Hvad er Dining Weeks billetkø?
Vi har oplevet at interessen for billetter til Italian Dining Week har været så overvældende, at vores servere gik ned. Derfor har vi oprettet en kø til billetkøberne for at gøre det nemt og behageligt at købe billetter.

Hvad betyder det at blive skrevet op i billetkøen?
Når du skriver dig op i køen får du via email tildelt et tidspunkt, hvorfra du kan købe billetter. Der vil ikke blive uddelt tidspunkter meget tidligt eller meget sent på dagen – du skal jo også have lov at sove.

Du kan købe alle de billetter du vil, og der er ingen begrænsning på tiden du må bruge når dit tidspunkt først er kommet. Billetterne koster 225 kr. + billetgebyr på 15 kr. for en fire retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand. Bare husk at købte billetter ikke kan ændres eller refunderers.

Vi åbner op for billetsalget, mandag den 14. september, hvor de første i billetkøen kan købe billetter.

Hvornår er det så min tur?
Vi sender dig en e-mail med dit unikke købslink og tidspunktet, hvor dette link er aktivt til billetkøb.
Vær opmærksom på at tidspunktet er vejledende, og at vi forbeholder os retten til at udskyde dit tidspunkt i tilfælde af tekniske problemer. Dette får du besked om når du klikker på linket.
Har du ikke mulighed for at købe billet på lige præcist det tidspunkt, kan du bare gøre det senere, når det passer dig.

Hvad hvis jeg ikke modtager en e-mail?
Får du af tekniske årsager ikke en e-mail tilsendt, kan du indtaste din e-mail igen og få tilsendt det samme link. Husk at tjekke dit spam/junk folder, hvis din mail ikke er kommet i din indbakke indenfor 1 time.

Hvad kan jeg købe billetter til?
Festivalprogrammet offentliggøres samtidig med at køen startes. Ikke alle menuer er offentliggjort, men bliver det løbende. Der kan hele tiden tilføjes flere restauranter og frigives flere billetter. Vi kan desværre ikke garantere at alle restauranter er klar til at gå i salg den 14. september, eller at din favoritrestaurant ikke er udsolgt.

Hvor mange billetter må jeg købe?
Du skal kun skrive dig op i køen en gang, og så har du adgang til alle de billetter og dage du skal bruge. Du kan købe alle de billetter du ønsker, så længe det er fra samme computer. Men husk kun at købe hvad du har brug for, billetter refunderes ikke og kan ikke ændres.

Er der billetter nok til alle i køen?
Vi regner med, at restauranterne sætter ca. 30.000 billetter til salg, det er dog ikke en garanti for at der er billetter til alle i køen. Så dit kønummer er vejledende og vi tager forbehold for udsolgt inden køen er afviklet.
Vi kan desværre ikke garantere at alle restauranter er klar til at gå i salg den 14. september, eller at din favoritrestaurant ikke er udsolgt.

Hvornår ender køen?
Alle der er skrevet op i køen vil først få tildelt mulighed for at købe billetter og når køen er afviklet, vil salget blive frigivet for almindelig salg via Dining Weeks hjemmeside. Mens køen til billetsalget er i gang, kan man stadig skrive sig op på køen inden salget frigives til alle.

Hvad skal jeg være ekstra opmærksom på?
Når du først har fået linket og dit tidspunkt er kommet så husk at linket kun kan bruges fra én computer og ikke fra flere maskiner (ipads, iphones etc.)

Hvad hvis jeg ikke ønsker at købe billetter alligevel?
Hvis du alligevel ikke ønsker at købe en billet til Dining Week, men har fået tilsendt en email, lader du bare være med at bruge dit tildelte link.