Om Dining Week

Dining Week er Danmarks første restaurantfestival og Europas største af sin slags. Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har hvert år siden 2011 samlet et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i vinterferien uge 7.

Under festivalen præsenteres en lang række restauranter. Fælles for dem alle er, at de serverer en tre-retters menu til samme pris inkl. S. Pellegrino-mineralvand. Restauranterne spreder sig ud over alle tænkelige køkkentyper i alle afkroge af landet.

Dato
Dining Week afholdes i uge 7, den 10. til 17. februar 2019

Pris
215 kr. + 26 kr. i billetgebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand (en flaske à 750 ml. pr. 2 pers.).

Om Tivoli Dining Week

Du kan også tyvstarte det hele med vores special edition festival - nemlig Tivoli Dining Week i uge 6.

Er du til lækker mad i fortryllende omgivelser? Så benyt dig af Tivoli Dining Week! Fra d. 1. - 7. februar byder Havens spisesteder på mangfoldige madoplevelser med helt særlige madoplevelse, som du kan nyde midt i den vinterpyntede have.  Se menuerne til Tivoli Dining Week menuerne på Tivoli.dk

Dato
Tivoli Dining Week afholdes i uge 6, den 2. til 8. februar 2018

Pris
 Billetter til Tivoli Dining Week koster blot 300 kr. + billetgebyr for en særlig  3-retters menu og adgang til Tivoli.

Hvis du allerede har adgang til Tivoli, eksempelvis som Tivolikort-holder eller med billet til en forestilling i Salene, så kan du fravælge entreen fra din bestilling og betale 215 kr. + billetgebyr.

Om Cocktail Week

Vi kan igen i år også præsentere cocktailfestival Cocktail Week, som kommer til at foregå sideløbende med Dining Week. Cocktail Week er til alle de gæster, der ikke har lyst til at ende en god aften, men tværtimod gerne vil forlænge oplevelsen med to udsøgte cocktails enten før eller efter middagen på en af Københavns bedste cocktailbarer. 

Dato
Cocktail Week afholdes i uge 7, den 10. til 17. februar 2019

Pris
Billetter til Cocktail Week koster 100 kr. + 11 kr. i billetgebyr pr. person for to cocktails. Læs mere om hvilke barer der deltager samt hvilke cocktails de serverer på Cocktail-Week.dk.