Om Dining Week Sharing

DINING WEEK SHARING handler om at sætte fokus på fællesskabet ved at servere mad til deling for hele bordet. Ideen er skabe lidt mere uformelle rammer, hvor nærværet træder mere frem. Man bryder brød, rækker skåle og tallerkener rundt til hinanden og taler mere med hinanden om maden, når man spiser det samme. Og så smager man langt flere forskellige retter, når man deler, end hvis man får én ret hver især.

Hvad betyder det at vi skal dele maden?

På de fleste af restauranterne bliver du placeret ved dit eget bord og deler blot maden med det antal personer I har købt billet til. Køber du billet til to personer på samme ordre vil I to blot dele maden - købet du billet til fire personer på samme ordre vil I placeret ved et 4-mands bord og I deler alle fire osv.

Der er dog enkelte restauranter hvor I vil blive placeret ved et langbord - det står i beskrivelsen ved de enkelte restauranter hvis dette er tilfældet MEN I vil altid kun dele maden med dem som I selv har købt billet til.

Siden Dining Week slog dørene op til den første restaurantfestival i uge 7, 2011, har den årligt tilbagevendende begivenhed i vinterferien været en populær oplevelse. Over 600.000 danskere har i løbet af de seneste syv år spist med. Vi har glædet os til at kunne løfte sløret for vores helt nye festival, nemlig Dining Week Sharing – som vi håber, I vil tage godt imod.

Under festivalen præsenteres en lang række udvalgte restauranter. Fælles for dem alle er, at de i tre serveringer (to salte og én sød) præsenterer en komplet middag ”family style” - så gæsterne kan dele hele oplevelsen fra forret til dessert.

Dato Dining Week Sharing afholdes i uge 42, den 14. til 21. oktober 2018

Pris 225 kr. + 26 kr. i billetgebyr pr. person for tre serveringer (to salte og én sød)