Nordens største restaurantfestival




Dining Week i 2021


Genåbningen er lige om hjørnet. Vi håber på at Dining Week kan være med til at skabe en masse liv og opmærksomhed omkring genåbningen af restauranterne - når der igen må åbnes op.  Derfor er årets festival flyttet frem til lysere og lunere dage.
 
Dining Week finder sted fredag den 21. maj – søndag den 6. juni 2021.

Under Dining Week i uge 21 og 22 kan du vælge en tre-retters hos de deltagende restauranter til en fast pris. På et udvalg af restauranterne kan du ekstraordinært vælge 10 serveringer. 

Prisen for tre retter inkl. S.Pellegrino pr. person er 215 kr. (+ 26 kr. i gebyr), og prisen for 10 serveringer inkl.  S.Pellegrino pr. person er 525 kr. (+ 26 kr. i gebyr).

Menuerne inkluderer 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer.

Dining Week Familiemenu


Som noget helt nyt i år introducerer vi Dining Week Familiemenu under Dining Week i uge 21 + 22, 2021.
 
Dining Week Familiemenu er Dining Week for hele familien. I tidsrummet kl. 12.00 – 16.00 kan voksne og børn op til 12 år nyde en 2-retters familiemenu inkl. S.Pellegrino-mineralvand på udvalgte restauranter.

Børnebilletter til Dining Week Familiemenu koster 125 kr. + 26 kr. i gebyr pr. person. Børnebilletten er til børn under 12 år.
 
Voksenbilletter til Dining Week Familiemenu koster til 175 kr. + 26 kr. i gebyr pr. person. inkl. 750 ml.         

For at købe familiemenu i skal du bestille minimum 1 voksenmenu og minimum 1 børnemenu. Familiemenu inkluderer 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer.

Om Dining Week

 
Dining Week samler en lang række restauranter i hele landet, som alle tilbyder en festivalsmenu til en fast pris. Det er en unik mulighed for at gå på opdagelse i de danske restauranter og få prøvet nogle nye og anderledes restauranter, som du normalt ikke ville prøve. 

Historien om Dining Week


Dining Week-konceptet opstod på baggrund af finanskrisen og havde til formål at hjælpe de danske restauratører i gang igen. Idéen var at få danskerne ud at spise og samtidig hjælpe de københavnske restauratører til flere gæster i vinterferien - også kaldet uge 7 - som på daværende tidspunkt var den mest stille uge på hele året i restaurationsbranchen. 

Med et simpelt koncept om at samle en række restauranter i København, som alle tilbød en 3-retters menu til en fast pris uanset restaurant og tidspunkt, blev Dining Week med det samme en populær begivenhed. Faktisk er konceptet blevet så populært, at Dining Week år for år har trukket et større og større publikum til og har spredt sig til hele landet. Det betyder, at når der i dag afholdes restaurantfestival i uge 7, spiser mere end 100.000 gæster med på de mere end 200 deltagende restauranter fordelt over mere end 50 byer i hele Danmark.

Det har forvandlet uge 7 til årets mest travle uge for restauratørerne, som til hver Dining Week står skulder ved skulder for at vise gæsterne deres håndværk og livsværk - og med et ønske om at holde liv i og dyrke den danske restaurantkultur. 

Selvom det var kedelige omstændigheder, dengang Dining Week opstod, affødte det et folkekært koncept, som har skabt meget glæde i årenes løb. Og nu gentager historien sig. Coronakrisen har trukket triste spor, og restaurationsbranchen har lidt under pandemien. Restauranterne har fortsat brug for, at folk går ud og spiser på i deres nærområde. De er alle  klar til at tænde op i køkkenerne, tage imod gæsterne og yde en god service.  Alt sammen under kontrollerede forhold og på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde selvfølgelig.




Dining Week er arrangeret af Foodmovers, som sørger for at samle alle restauranter og menuer på ét sted, så du har overblikket og let kan udvælge dine favoritter. Copenhagen Food er med til at præsentere programmet. 

The biggest restaurant festival in Scandinavia




Dining Week i 2021


Genåbningen er lige om hjørnet. Vi håber på at Dining Week kan være med til at skabe en masse liv og opmærksomhed omkring genåbningen af restauranterne - når der igen må åbnes op.  Derfor er årets festival flyttet frem til lysere og lunere dage.
 
Dining Week finder sted fredag den 21. maj – søndag den 6. juni 2021.

Under Dining Week i uge 21 og 22 kan du vælge en tre-retters hos de deltagende restauranter til en fast pris. På et udvalg af restauranterne kan du ekstraordinært vælge 10 serveringer. 

Prisen for tre retter inkl. S.Pellegrino pr. person er 215 kr. (+ 26 kr. i gebyr), og prisen for 10 serveringer inkl.  S.Pellegrino pr. person er 525 kr. (+ 26 kr. i gebyr).

Menuerne inkluderer 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer.

Dining Week Familiemenu


Som noget helt nyt i år introducerer vi Dining Week Familiemenu under Dining Week i uge 21 + 22, 2021.
 
Dining Week Familiemenu er Dining Week for hele familien. I tidsrummet kl. 12.00 – 16.00 kan voksne og børn op til 12 år nyde en 2-retters familiemenu inkl. S.Pellegrino-mineralvand på udvalgte restauranter.

Børnebilletter til Dining Week Familiemenu koster 125 kr. + 26 kr. i gebyr pr. person. Børnebilletten er til børn under 12 år.
 
Voksenbilletter til Dining Week Familiemenu koster til 175 kr. + 26 kr. i gebyr pr. person. inkl. 750 ml.         

For at købe familiemenu i skal du bestille minimum 1 voksenmenu og minimum 1 børnemenu. Familiemenu inkluderer 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer.

Om Dining Week

 
Dining Week samler en lang række restauranter i hele landet, som alle tilbyder en festivalsmenu til en fast pris. Det er en unik mulighed for at gå på opdagelse i de danske restauranter og få prøvet nogle nye og anderledes restauranter, som du normalt ikke ville prøve. 

Historien om Dining Week


Dining Week-konceptet opstod på baggrund af finanskrisen og havde til formål at hjælpe de danske restauratører i gang igen. Idéen var at få danskerne ud at spise og samtidig hjælpe de københavnske restauratører til flere gæster i vinterferien - også kaldet uge 7 - som på daværende tidspunkt var den mest stille uge på hele året i restaurationsbranchen. 

Med et simpelt koncept om at samle en række restauranter i København, som alle tilbød en 3-retters menu til en fast pris uanset restaurant og tidspunkt, blev Dining Week med det samme en populær begivenhed. Faktisk er konceptet blevet så populært, at Dining Week år for år har trukket et større og større publikum til og har spredt sig til hele landet. Det betyder, at når der i dag afholdes restaurantfestival i uge 7, spiser mere end 100.000 gæster med på de mere end 200 deltagende restauranter fordelt over mere end 50 byer i hele Danmark.

Det har forvandlet uge 7 til årets mest travle uge for restauratørerne, som til hver Dining Week står skulder ved skulder for at vise gæsterne deres håndværk og livsværk - og med et ønske om at holde liv i og dyrke den danske restaurantkultur. 

Selvom det var kedelige omstændigheder, dengang Dining Week opstod, affødte det et folkekært koncept, som har skabt meget glæde i årenes løb. Og nu gentager historien sig. Coronakrisen har trukket triste spor, og restaurationsbranchen har lidt under pandemien. Restauranterne har fortsat brug for, at folk går ud og spiser på i deres nærområde. De er alle  klar til at tænde op i køkkenerne, tage imod gæsterne og yde en god service.  Alt sammen under kontrollerede forhold og på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde selvfølgelig.




Dining Week is arranged by Foodmovers, who are responsible for gathering all the restaurants and menus in one platform, so you can have the full overview and easily select your favourites. Copenhagen Food join in on presenting the program.