Nordens største restaurantfestival




Om Dining Week

For mange danskere er det blevet en tradition, at vi skal på restaurant sammen i uge 7 og 42, og spisestederne rundt om i landet får ekstraordinært mange gæster på besøg, som alle får en uforglemmelig oplevelse med hjem.

Dining Week er en overskuelig og fristende introduktion til allerede kendte, etablerede restauranter eller nye restauranter. Det er en enestående mulighed for at udforske velkendte restauranter samt opdage nye perler, som vi gerne vil bringe frem i lyset. Sammen med restauranterne ønsker vi at inspirere danskerne til at prøve nye smage og oplevelser, både inden for det kendte og det lidt mere eksotiske.

Dining Week er ikke blot en madoplevelse, men en gastronomisk rejse gennem verdens køkkener, hvor du kan nyde alt fra dansk, nordisk, italiensk og spansk til fransk, mexicansk eller asiatisk cuisine, alt sammen uden at forlade Danmark.

Det er følelsen af festival og lysten til at dele oplevelsen med venner og familie. Ligegyldigt om det er ét enkelt restaurantbesøg eller flere, så handler det om fællesskabet og glæden ved at nyde en fantastisk oplevelse sammen.

 

 

 

 

Historien om Dining Week

Dining Week opstod på baggrund af finanskrisen og havde til formål at hjælpe de danske restauratører i gang igen. Idéen var at få danskerne ud at spise og samtidig hjælpe restauratører til flere gæster i vinterferien, som på daværende tidspunkt var den mest stille uge på hele året i restaurationsbranchen. 

Med et simpelt koncept blev Dining Week med det samme en populær begivenhed, som år for år har trukket et større og større publikum til og har udvidet sig til at dække hele landet. Det har forvandlet uge 7 til årets travleste uge for restauratørerne, som forener deres kræfter for at præsentere deres håndværk og livsværk over for gæsterne. Dette engagement fra både restauranter og gæster bekræfter ønsket om at styrke og bevare den danske restaurantkultur.

Populariteten fra både restauranter og gæster har betydet, at vi nu afholder Dining Week både i uge 7 og uge 42, så efterårsferien også kan fyldes med gode smagsindtryk.

 




Dining Week er arrangeret af Foodmovers, som sørger for at samle alle restauranter og menuer på ét sted, så du har overblikket og let kan udvælge dine favoritter.