Om Dining Week

Dining Week er Danmarks første restaurantfestival og Europas største af sin slags. Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har hvert år siden 2011 samlet et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i vinterferien uge 7.

Under festivalen præsenteres en lang række restauranter. Fælles for dem alle er, at de serverer en tre-retters menu til samme pris inkl. S. Pellegrino-mineralvand. Restauranterne spreder sig ud over alle tænkelige køkkentyper i alle afkroge af landet.

Dato
Dining Week afholdes i uge 7, den 11. til 18. februar 2018

Pris
215 kr. + 25 kr. i billetgebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand (en flaske à 750 ml. pr. 2 pers.).

Om Cocktail Week

I år kan vi også præsentere Københavns første cocktailfestival Cocktail Week, som kommer til at foregå sideløbende med Dining Week. Cocktail Week er til alle de gæster, der ikke har lyst til at ende en god aften, men tværtimod gerne vil forlænge oplevelsen med to udsøgte cocktails enten før eller efter middagen på en af Københavns bedste cocktailbarer.

Dato
Cocktail Week afholdes i uge 7, den 11. til 18. februar 2018

Pris
Billetter til Cocktail Week koster 100 kr. + 10 kr. i billetgebyr pr. person for to cocktails. Læs mere om hvilke barer der deltager samt hvilke cocktails de serverer på Cocktail-Week.dk.

Om Tivoli Dining Week

Vi kan i 2018 også præsentere en helt ny special edition festival - nemlig Tivoli Dining Week i uge 6.

Er du til lækker mad i fortryllende omgivelser? Så glæd dig til vores helt nye restaurantfestival, Tivoli Dining Week! Fra d. 2. - 8. februar byder Havens spisesteder på mangfoldige madoplevelser med helt særlige menuer, som du kan nyde midt i den vinterpyntede have.

Pris Billetter til Tivoli Dining Week koster 215 kr. + 25 kr. i billetgebyr pr. person for en særlig madoplevelse. Se menuerne til Tivoli Dining Week menuerne på Tivoli.dk. Entré billetten til Tivoli kan du tilkøbe til kun 60 kr i Tivoli Dining Week perioden. Har du årskort til Tivoli fravælges entrébilletten blot når du køber dine billetter.

Dato
Tivoli Dining Week afholdes i uge 6, den 2. til 8. februar 2018