Restaurant oversigt
Hele landet 109 / 214
PARC FERMÉ - Ferrari & Lamborghini
Adelgade 11
1304 København K
www.parcferme.dk
  Søg & Køb billet   DINING WEEK 2018 MENU
3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

~Forret~
Pocheret torsk i lime og mirin – grønkål – ponzu – sprøde urter

~Hovedret~
Rødvins pocherede Angus oksekæber – saltbagt selleri – rødbede – syltede bøgehatte

~Dessert~
Æble strudel – salt karamel - flødeskum

Angus oksekæber er et stykke lækkert mørt kød, med masser af smag, som nærmest smelter på tungen. Et sikkert valg til alle der elsker et godt stykke kød.Hvis du er ude efter en anderledes oplevelse, hvor alle dine sanser bliver forkælet, så er Parc Fermé måske stedet for dig. Parc Fermé er normalt ikke åbent for offentligheden, men i forbindelse med Dinning Week har du mulighed for at opleve det. Du får serveret en udsøgt middag i blandt verdens smukkeste superbiler. Så du kan vælge den traditionelle mad oplevelse, eller du kan vælge en madoplevelse hvor du får en Lamborghini Huracan som borddame.

Til maden har vi udvalgt de lækreste vine som købes i baren. Alt i alt, får du og dine ledsager(e) en oplevelse hvor vi både forkæler jeres smagsløg og øjne.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kort om Parc Fermé, så er vi et venue der ligger under 5 minutter fra Kgs. Nytorv og metroen og der er 3 P-huse i gaden. Vores lokaler er indrettet med nogle af verdens smukkeste biler, såsom Ferrari, Lamborghini og McLaren. Når du træder ind i lokalet håber vi at give dig en WAUW-oplevelse og sætte dig i kontakt med dine drømme. Velkommen.