Restaurant oversigt
Hele landet 214 / 214
Aamanns Køkken
Refshalevej 163A
1432 Købehavn
ALT UDSOLGT I ØJEBLIKKET
  Søg & Køb billet   DINING WEEK 2018 MENU
3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

Cremet kartoffelporre suppe med grillede purløgsolie og ristede frø & kerner

~~~

Oksebryst braiseret natten over i mørk øl, timian, hvidløg og rosmarin,
sauce og saltbagt selleri, syltet selleri, brunet selleri creme,
selleri chips og sauteret grønkål

~~~

Bagt æblekage med vaniljecreme, sprød crumble og sukker syltede tyttebær


MENU IN ENGLISH

Creamy soup with potato and leek, grilled chives oil and roasted seeds

~~~

Brisket braised with dark beer, thyme, garlic and rosemary, gravy, salt baked celery, pickled celery, a browned cream of celery, chips of celery and sauted kale

~~~

Apple pie with vanilla cream, crispy crumble and sugar pickled lignonberries
AAMANNS KØKKEN - PÅ REFSHALEØEN
"Pop-up restaurant"

Få en dejlig aften i skønne og uformelle omgivelser!
I B&W’s tidligere hovedmagasin har vi indrettet os i det rustikke miljø, og vi har skabet et sted med en hel særlig stemning.
Da vi i Aamanns Køkken ikke kører dobbelt seating af vores borde, er der ikke noget hastværk mht. at afslutte middagen, så I er velkommen til at blive hos os og hygge med en kop kaffe, et ekstra glas vin eller en drinks efter middagen. Menuen serverer vi ved langborde, hvor gæsterne placeres side by side, og hvor du og de øvrige gæster kan nyde det direkte udsyn til vores store åbne køkken, det imponerende lampehav, og vores gigantiske vitrineskab. Du kan nærmest mærke historiens vingesus, når Aamanns Køkken byder indenfor.

Bus 9A stopper blot få hundrede meter fra Aamanns Køkken og kører ca. hvert 10. min.


MERE OM OS

Refshaleøen er siden skiftsværftstiden blevet et fantastisk samlingspunkt for mange kreative kontorfællesskaber, aktivitetscentre, musikbegivenheder og også Aamanns Køkken. Herfra tilbereder vi dagligt high-end frokostordning til virksomheder i København, og i hverdagene samles øens virksomheder til dagens frokost, om aftenen og i weekenderne afholdes bryllupper, fødselsdage, firmaarrangementer, smørrebrødsværksted foredrag.
I Aamanns Køkken huser vi også en lang række forskellige events som: Produktlanceringer, dans, konferencer, firmafester, fødselsdage, konfirmationer og bryllupper mv.
Kommer du til Dining week hos Aamanns Køkken, får du altså chancen for at se vores helt særlige sted og selvfølgelig nyde vores dejlige mad.