Restaurant oversigt
Hele landet 65 / 214
Hotel Bretagne
Sauntevej 18
3100 Hornbæk
www.hotelbretagne.dk
  Søg & Køb billet   DINING WEEK 2018 MENU
3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

Stegte kammuslinger
Variation af blomkål, hasselnødder og brunet smør

~~~

Grillet Flat Iron
Spæde porre, friteret kartoffel & røget marv sauce

~~~

“Cheese cake”
Havtorn gel, hvid chokolade grenola & kærnemælks is




Hotel Bretagne er et af Hornbæks oprindelige badehoteller, med en rig historie til tilbage til slutning af 1800 tallet. Hotellet gennemgik en gennemgribende renovering fra 2015 til 2017, hvor vi har ført hotellet indretning og udtryk tilbage til den oprindelige badehotel stil, med behagelige lyse farver.
Vores køkken er klassisk, vi elsker traditioner og vores køkkenchef Kasper Larsen, arbejder med sæsonens bedste råvare, men altid med et lille twist, ikke for vildt, heller ikke for voldsom, men bare lige en lille forbedring eller justering i forhold til den oprindelig tilgang. Men maden skal jo ikke stå alene, derfor er det vigtig for os at finde den helt rigtig vinmenu, hver ret skal have sine helt egen partner, men samtidig skal den samlede oplevelse, være i balance.