Restaurant oversigt
Hele landet 5 / 214
A Hereford Beefstouw
Åbenrå 8, Kbh K
1124 Kbh K
www.a-h-b.dk/kobenhavnk
  Søg & Køb billet   DINING WEEK 2018 MENU
3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

Jomfruhummerbisque med smørdampet porre

~~~

Helstegt kalv med bagte løg, pommes parisienne og pebersauce

~~~

Panna Cotta med passionsfrugt og knasende karamel maltSteakhouse i København med unik farvesætning

Hos A Hereford Beefstouw har vi som nævnt helt styr på bøffer og betjening, men kædens mål har altid været at skille sig ud med en betagende indretning af vores restauranter. På hver enkelt restaurant er der kælet ekstra for detaljen med en unik blanding af kunst og design, og her er vores steakhouse i København K så sandelig ingen undtagelse.

Faktisk er det en af kædens mest iøjefaldende restauranter, fordi kunstneren Sven Dalsgaard har haft helt frie hænder til at farvesætte restauranten. Der er således blevet malet med den brede pensel, hvilket blandt andet kommer til udtryk i flerfarvede vægge, det grønne loft og billeder, der også har fået med hele paletten. Du skal med andre ord ikke forvente et kedeligt steakhouse i klassiske brunlige nuancer. Her får du smæk for skillingerne – både på smag og indretning København er verdensberømt for gastronomiske oplevelser, og hos A Hereford Beefstouw tager vi gerne del i den ære. Vi har således to lækre restauranter i henholdsvis Tivoli og på gaden Aabenraa i København K. Fællesnævneren for begge steder, og de øvrige restauranter i vores kæde, er himmelsk oksekød af ypperste kvalitet krydret med en hyggelig atmosfære, der skaber en perfekt helhedsoplevelse.

Vores erfarne kokke står klar bag den glohede grill til at tilberede en unik smagsoplevelse, mens vores vidende tjenere serverer det med et smil på læben. Så hvad venter du på? Sæt kurs mod A Hereford Beefstouw i på Aabenraa i København K og sæt dig tilrette. Vi er altid klar til at give dig en uforglemmelig aften.