Restaurant oversigt
Hele landet 135 / 214
Restaurant L'Alsace
Ny Østergade 9
1101 København K
www.alsace.dk
  Søg & Køb billet   DINING WEEK 2018 MENU
3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

Foie gras poelé et noix
Stegt ande foie gras serveret med marinerede valnødder og rugbrød.

~~~

Joux de porcs et carotte
Braiseret svinekæber med gulerødder og syltede rødløg.

~~~

Poire et marrons
Kastanje mousse og pære sorbet samt lidt chokolade sauce


i et pulserende kvarter og dog hvilende i en idyllisk ro ligger Restaurant l’Alsace.

Diskret, dragende og stilfuld - en eksklusiv fransk-østrigsk perle.

To veje fører hér til den sikre forførelse: ned af den lille trappe i Ny Østergade ind til en spændende verden af fascinerende kunst eller gennem det fortryllende brostensbelagte Pistolstræde ind i en smuk glasomringet terrasse med servering hele året. To indgange med hver deres præg som giver Restaurant l’Alsace sin helt unikke personlighed og sin magiske stemning. I årets mildere måneder er det også muligt at tage plads ved et af bordene som er sat frem i den charmerende gårdhave med de smukke okkerfarvede bindingsværkshuse.

L’Alsace bliver drevet af vennerne restaurantchef Josephine Stockhammer og køkkenchef Franck Dietrich. Franck som er en vaskeægte “Elsässer” blev headhuntet i en stor restaurant i London af Josephines far Franz Stockhammer, som grundlagde l’Alsace i 1978. Josephine selv har gennem sin uddannelse og mange års erfaring i europæiske storbyer løftet arven fra sin elskede far med ynde og energi.

Resultatet er en restaurant med karakter, hjertevarme og stil som egner sig ligesåvel til forretningsaftalen, den romantiske forførelse, den rolige stund efter en travl arbejdsdag eller præludiet til en god aften.

Menukortet med sine rødder i Frankrig og Østrig bliver jævnligt inspireret af nye ideer og tiltag. F.eks. er det nu muligt at bortføre den guddommelige foie-gras ud af huset som man eventuelt kan supplere med den mest udsøgte Gewürtztraminer. Eller man kan tage bouillabaissen med i portionsanretninger til den romantiske aften eller som besnærende hors-d’œuvre til den store venne-middag.

Der er næsten ingen grænser for hvad der er muligt når det står til Franck og Josephine, så ring og få en snak eller kom forbi og lad dig forkæle en stund eller to, ?nde ro og få fornyede kræfter.

Med venlig hilsen

Josephine Stockhammer & Franck Dietrich