ALLE 20 / 72  
GURU
Jernbanegade 3
1608 København V


Søg & Køb billet  Search & Buy ticket  

DINING WEEK SHARING 2018 MENU

Tre serveringer (to salte og én sød) som deles ved bordet
225,00 kr.
+billetgebyr 26 kr.


VEGETARMENUVEGETARIAN MENU

Tre serveringer (to salte og én sød) som deles ved bordet
225,00 kr.
+billetgebyr 26 kr.

DINING WEEK SHARING VEGETAR MENU
(WEEK 42-2018)


VEGETABLE PAKORAS
Udvalg af grønt indbagt i sprød tynd kikærtedej, tamarind chutney
….

PANEER MAKHANI
Frisk hytteost med urter i mild rød curry

GOBI ALOO
Blomkål og kartofler stegt med løg og spidskommen med ingefær og koriander

BLACK DAL
Sorte linser lavet efter gammel Punjabi-opskrift

SIDES
Udvalg af nybagt tandoori brød, langkornet basmati ris med safran og yoghurt raita
….

Kulfi
Indisk Is - mandler, pistacie, mango, karamelliseret nødder
DINING WEEK SHARING MENU
(WEEK 42-2018)


VEGETABLE PAKORAS
Fresh vegetables in spicy chickpea batter, tamarind chutney

….

PANEER MAKHANI
Wholesome cottage cheese in an “all time favorite curry”


GOBI ALOO
Spiced cauliflower, potatoes and onions roasted with royal cumin, ginger and coriander

BLACK DAL
Slow cooked black lentils, a Punjabi speciality

SIDES
Selection of tandoori naan breads, saffron infused long grain basmati and yogurt raita

….
Kulfi
Indian ice cream - almonds, pistacie, mango, caramelized nuts

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af hver menu - der skal minimum bestilles 2 vegetarkuverter.
When buying tickets, select the desired number of each menu, this can not be changed afterwards.


VINMENUWINE MENU

195,00 kr.
Hvidvin
Maison des Princes, Chenin Blanc, Val de Loire, 2016
Maison des Princes Chenin Blanc er udelukkende fremstillet på druer fra Loire-området. Vinen gengiver de fleste af Chenin Blanc-druens positive sider med en blomster/frugtagtig bouquet. En halvtør, forfriskende vin med en god fyldighed, mineralsk i smagen med toner af grønne æbler og honning. Maison des Princes er velegnet til krydret asiatisk mad.

Rødvin
Château du Grand Caumont, Corbiéres 2014
Château du Grand Caumont kommer fra markerne ved Lezignan, hovedstaden i Corbières. Vinen aftappes på slottet. Flere årgange af Château du Grand Caumont har modtaget guldmedalje, og vinen betegnes som en af distriktets bedste - prisen taget i betragtning. Château du Grand Caumont er en aromatisk vin med smuk rød farve og en behagelig afrundet, tilpas tør smag med god frugt.

Dessertvin
La Playa, Late Harvest, Sauvignon Blanc
Vinen kommer fra markerne ved floden Tinguiririca hvor Sauvignon Blanc-druerne høstes sent, så de nærmest er rosinagtige. Dette er et henrivende sydamerikansk eksemplar af det vi f.eks. i Bordeaux kender som Sauternes. Den er eksotisk, flot gylden og smagsnuancerne er hen af ananas, Papaya, tørret fersken, bagte vafler, tørret ingefær og masser af frisk frugt.

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.
When buying tickets, select the desired number of wine menus, this can not be changed afterwards.


VELKOMSTDRINKWELCOME DRINK

55,00 kr.
Festivalcocktailen er en asiatisk inspireret cocktail bestående af
Jinzu gin
&
Fentimans Yuzu Tonic



GURU - En kærlighedserklæring til det indiske køkken.

Oplev indisk mad, når den er allerbedst – i hjertet af København!
Vores indiske gourmetkokke laver alt fra bunden – kom og se dem trylle ved de store Tandoori-ovne i show-køkkenet, som er placeret midt i restauranten. Vores kokke er sande ildsjæle og bruger kun de allerbedste råvarer, hemmelige krydderiblandinger og masser af kærlighed. Og ingredienserne er naturligvis omhyggeligt udvalgt med respekt for naturen og de mennesker, der har produceret dem. Men GURU er ikke kun fantastisk indisk mad – GURU er en oplevelse for alle sanser. I den stilfulde restaurant designet af Henning Larsen Architects møder nordisk minimalisme kontraster fra det fortryllende Indien i en skøn afslappet atmosfære, hvor vi vil gøre alt for, at du får en oplevelse, der vækker sanserne.

Se mere og bliv inspireret på www.guru.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Team Guru
Jernbanegade 3, 1608 København V
DINING WEEK SHARING MENU
(WEEK 42-2018)


VEGETABLE PAKORAS
Fresh vegetables in spicy chickpea batter, tamarind chutney

….

PANEER MAKHANI
Wholesome cottage cheese in an “all time favorite curry”


GOBI ALOO
Spiced cauliflower, potatoes and onions roasted with royal cumin, ginger and coriander

BLACK DAL
Slow cooked black lentils, a Punjabi speciality

SIDES
Selection of tandoori naan breads, saffron infused long grain basmati and yogurt raita

….
Kulfi
Indian ice cream - almonds, pistacie, mango, caramelized nuts