ALLE 34 / 72  
NOSE2TAIL Meatpacker
Flæsketorvet 13A
1711 København V


Søg & Køb billet  Search & Buy ticket  

DINING WEEK SHARING 2018 MENU

Tre serveringer (to salte og én sød) som deles ved bordet
225,00 kr.
+billetgebyr 26 kr.


VEGETARMENUVEGETARIAN MENU

Tre serveringer (to salte og én sød) som deles ved bordet
225,00 kr.
+billetgebyr 26 kr.

Vegetartarteletter

Hjemmelavede vegetarkroketter med grønt & kartoffelmos

Æbletrifli
Vegetarian tartlets

Homemade vegetarian croquettes with greens & mashed potatoes

Apple trifle

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af hver menu - der skal minimum bestilles 2 vegetarkuverter.
When buying tickets, select the desired number of each menu, this can not be changed afterwards.


VINMENUWINE MENU

150,00 kr.
3 glas vinmenu - et glas hvid, rød og sød efter behag!

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.
When buying tickets, select the desired number of wine menus, this can not be changed afterwards.


VELKOMSTDRINKWELCOME DRINK

55,00 kr.
Festivalcocktailen er en asiatisk inspireret cocktail bestående af
Jinzu gin
&
Fentimans Yuzu Tonic



NOSE2TAIL har efterhånden ligget i Københavns Kødby i mere end 7 år.
Vi har eksperimenteret med indmad og ukorrekte udskæringer fra dag 1.
I dag serverer vi også prima cuts og steaks, men vi nyder stadig at lege med hele dyr og de sæsonbestemte råvarer i køkkenet.
Det vil vi forsøge at vise ved at servere gris, gris og gris. Vi mangler vel kun hovedet, men det må blive en anden dag!
Alt vores kød kommer fra glade frilandsdyr.
Vegetarian tartlets

Homemade vegetarian croquettes with greens & mashed potatoes

Apple trifle